Pride-Fredag @ Park!

Igår mötte jag Dani i slussen vid typ.. strax innan 19..tror ja. :) (och självklart kommer 'hon den blonda' in och ställer sig i kön till pressbyrån. Jag har sett henne varje dag jag varit inne i stan de senaste 2 veckorna) måttligt irriterande. Sen tog vi (bara vi, de va inga andra på bussen) 43:an till Rosenlundsgatan (gick av för tidigt alltså) och försökte hitta nånstans :p Till slut fatta vi typ och började spatsera.. Vi mötte 3 nötter också varav en kunde knappt svenska, den andra ifrågasatte varför jag var lesbisk och den tredje kunde typ bara säga: Bög, Jävla bög och bögfesten.. Intellektuella mäniskor <3

Till slut kom vi fram och skulle gå in men... jsute.. ingen alkohol med in på området så.. vi satte oss på en bänk och fastnade där i typ.. 1-1,5 timme och snackade och träffa roliga människor bl.a 'Amirs polare som öppnade med frasen 'Hello Bitches' och sen frågade om han fick köpa en öl (vi hade ingen öl) så han fick gå vidare sen kom de polisvolontärer och frågare om vi sett en man på cykel? Ja. ditåt *peka till höger* + polis med häst.

Vid typ.. 21.30 kanske så kom vi in på området och gick omkring och tog gratis saker bl.a kondomer, ögonproppar, wunderbaum, plåster, gnuggistatueringar m.m :p svarade på frågor, kollade på folk och allt annat kul. Längst in i smeten kom vi fram till BDSM-tältet.. HAHA.. där satt en tjej i bur på golvet, stog en maskin med en stor kuk på som åkte framåtillbax :s där träffade vi på 2 killar..dom hette typ..Fredrik och Johan tror jag...trevliga prickar. Fredrik ville pissa o köpa vin men Johan hade andra planer för oss. Han tyckte att vi skulle sätta på oss gnuggis-tatueringar på arslet som han hade (och han visade den :s) Så han drog med oss till 'kommunals' tält och satte på 2 på Dani...ena på bröstet och andra längre ner på ryggen..eh.. över röven.. lr nåt.. HAHA!! Vi lyckades skaka av honom efter det och drog vidare.. Vi kollade på när folk hoppade Bungyjump, såg tjejen på Ica, transor kom fram och kommenterade Danis skor.. osv.. full fart!

Bilder från kvällen..
Vid första bänken innan ingång :pVart tog Dani vägen? :pHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!'Lilla flikkaaah' :pEeh.. E-type :pDiscokulan är preciis breve stolpen .. fan. Aja där stod folk å dansa iaf!Schyssta vilkavadå? :p haahaha.. <3Här satt vi (vid södra station) i typ.. 2 timmar innan vi kom på att vi lika gärna kan sitta hos mig. :p så vi åkte hit. Sen åkte hon hem vid Halv 9 typ..imorse.. och nu kommer hon och plingar på dörrn igen! Ciao ! <3 Juste.. Prken ikväll igen.. BYE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0