FÖDELSEDAG!!!

 Just NUUUU fyller jag 22 år!!!
00.46
Happy b-day to me!
<3



besviken..

Några rader ur en underbar låt som säger så mkt, som stämmer...


Spend all your time waiting for that second chance ..
There's always some reason to feel not good enough?

And it's hard at the end of the day, oh beautiful release
and maybe I'll find some peace tonight...

So tired of the straight line, and everywhere you turn..
the storm keeps on twisting, you keep on building the lies

This sweet madness, oh this glorious sadness
..that brings me to my knees...




Skolavslutning!

Igår onsdag var det dags för skolavslavslutning innehållande
b.la. jordgubbar, omdömen, dikter, tal, sång, dans och kameler.
Jag låter bilderna få säga mer än jag...

 
 
 

Grattis till alla er i PK som gick ut med en välförtjänt fyra!!
B.la. Linda B - Sofia - Simon
Grattis!!



Rektor Karin håller tal 
Chatrin ger Ann ett fotoalbum från PK
Jeanette läser dikter som rör om i ens själ !



Jag gör en mindre sexig min med ett glädjetjut som hej då till skolan med
kamelen Ernesto och laman Lam bakom mig...ehm.. Ba baj!

Tisdag - Klassens dag!

Hej alla smulor där ute! Jag har haft FULLT upp de senaste
dagarna så det blir lite summerings inlägg nu. =)

I tisdags var det klassens dag och vi ( hela TK =O ) sågs vid Medborgarplatsen klockan 11 på förmiddagen och hade en liten allmän utvärdering av skolåret i Björns trädgård. Trevligt och varmt! Efter det gick vi mot biografen och Märtha gick och köpte biljetter. Vi åt en 'sådär' lunch på Taco Bar och efter det gick vi ner i parken 'bakom' Medis.. ehm Fatbursparken? jo så var det visst.. *tack Wikipedia* Haahah!
Efter det gick vi på bio och såg Slam Dog Millionaire ! Fii satan vilken film!
Så gripande och hemsk men helt underbar på samma gång..


Samir, Fatima & Märtha i bakgrunden.

Efter filmen så gick jag och Aritz runt på söder och kollade i lite olika affärer. När vi var klara så åkte jag hem och senare kom Beccis till mig. Vi käkade tacos..glodde på tv och sen somnade vi :)

<3


Åh du milde..

Jag måste bara få ur mig att jag inte kan sluta tänka på dig..
Jag gör ALLT för att få dig ur min hjärna...

Du är så otroligt fin, trevlig, rolig, snygg, förförande, intellektuell, mysig och kramgo!
Helt jävla underbar!

:/

Imorgon har jag iaf avslutning i skolan!! SOMMARLOOOOOV!!
..och idag hade vi 'klassens dag' och jag skriver nog ett inlägg
om det imorgon med lite roliga bilder..på min klass (6 pers) :p


Nu ska jag och min lillkusse Beccis gå och lägga oss för att ladda inför imorgon
för hon ska med mig på min avslutning. Wohoo!

Puss o kram

<3



Fri i 10 månader!

smokin___lips___by_ruh.jpg smoke image by angelicseashores

JAG ÄR FRI !!
IDAG den 24:e för 10 månader sen tog jag min sista cigg..
Babaj cansersticks :p

Sunday..



Efter en sen frukost hos mamma så åkte jag till andra sidan stan till min lillasyster, far och styvmor.



Min kära lilla lillasyster va söt du är =)
Här håller hon i de minsta pingsracket jag sett och boll
och bara längtar efter att få 'smäscha' på mig.. busunge :p
det var iaf kul att spela med henne och jag tror hon vann ;p



Påväg hem åkte jag till Liljeholmen och gick in på konsum för jagvar så fruktansvärt sugen på Pucko! När jag köpt mig en så gick jag ner till bussarna och åkte med 165:an till Högdalen istället för att byta med tunnelbana och så.. Väl i högdalen så handlade jag lite och sen hem. Nu ska jag skriva rent protokollet från det sista elevrådet vi hade förra veckan och fortsätta kolla på x-men 3 på 4:an.

Chipp chipp Goliath!

Wermdö - Fira Mummu!


Igår kom mamma och mötte mig och så åkte vi till Mummu & Muffa och där bjöds det på fika eftersom Mummu fyllde år den 22:a. Mamma, jag, mummu, muffa, moster, morbror, kusin Beccis och katten Muru (smula på finska) var närvarande :p Rosorna fick mummu av mig.

Efter trevligt umgänge så gick jag och mamma till henne. På vägen gick vi förbi en gammal grundskola som var en 'rivalskola' när jag gick på låg och mellanstadiet. Haha.. nostalgitripp. Vi brukade simma i deras simhall med skolan och även med mummu m.fl vissa måndagar och torsdagar då det var simning med tanterna =) well well..
Jag sov över hos mamma och vi åt god lasagne till middag. Efter det kollade vi på Skyfferts 80:e show. Phett bra!

<3

Paljon Onnea Mummu <3


Minä rakastan sinua !


City - Madde - Talang

Idag bar det av mot City runt lunch..

 Det var inte många procent kvinnor vid de där övergångsstället! :p



Där utförde jag några ärenden och sen mötte jag Madde som kom med tåget från Västerås.
Madde träffade jag sist för nästan exakt ett år sen.. - en vecka. :p
i alla fall... vi käka på stan och traskade runt i regnet..


    

Madde
&
En annan finne lämnar spår :p



Hit hittar iaf Madde :p
<3 söder

På väg hem så ringde jag Joanna och kolla om vi skulle hitta på nåt och hon va på. Hon skulle ta me sig käk och vi skulle glo film lr nåt ikväll men.. :S  hon har fortfarande inte kommit hit. :S Jag har försökt ringa men inge svar.. Jag hoppas inget har hänt henne och att hon ligger hemma och sover lr nåt.. Hör av dig så att jag vet att du lever gumman :)
Juste! Simon ska köpa min lur.. Woho :p

Imorgon bär det av till G-berg med mamma och hon möter mig här och så har vi sällskap dit. Jag ska nämligen dit och fira min mummeli som fyler 65 idag - Paljon onnea! <3
 -out-

Vårfestival!

Åhh.. igår (tisdag) somnade jag strax efter att jag kommit hem från skolan.. eftersom jag inte sovit en blund natten innan då jag och Simon höll sällskap hela natten när han pluggade och klockan blev för mkt för att sova!! Puh.. Jag sov mååånga timmar natten till onsdag...



Iaf imorse bar det av till Rissne för att ha vårfestival med våra 2 systerskolor från Sumpan och Skärholmen. Det var bl.a. diktläsning, 'sång', korv, kubb och brännboll. Efter fika/lunch var det dags för fotbollsturnering som tyvärr Sumpan vann FASTatt vi hade med oss en 'inhyrd' maskot som heter Diablo. Alla lag spelade 2 matcher var och ena slutade t.o.m med straffar :) (skrpn - skhlm) Simon är lätt hela turneringens bästa spelar för helvete va han kämpade och han var grym! :)



Efter turneringen så åkte vi mot stan några stycken och väl i centralen tyckte Salim att vi drar till BK.. ehm..Usch.. jag har nga oengar men Sofia tyckte att jag kan låna av henne. :p *tack* SÅ.. Jag, Sofia, Salim, Aritz och Johnaz gick till BK på plattan. Hm.. ingen kommentar på maten men.. lär dröja som fan igen innan jag går dit :p


Precis innan det, när vi kom upp från blåa linjen så glider DUX precis förbi mig och jag blev lite smått shockad. När jag sopade på honom så vände han sig tillslut om..men åt fel håll.. sen var han för långt borta. Så jag försökte ringa..upptaget.. han ringde när vi åt.. sen ringde jag igen och upptaget.. De va då FAN!.. :) Tillslut svarade jag och när vi redan hade hunnit komma till Skanstull så hoppa jag av och vände. 



En liten fågel viskade i mitt öra att han aldrig ätit Ben & Jerry glass!! Oh my... så efter affärerna vi glodde i så gick vi till deras stånd på centralen så han fick smaka på de goda "munorgasmerna" Han provade Chocolate Fudge Brownie och jag provade en av de nya Sorbetglassarna de har. Självklart blev det 'Jamaican me crazy' Hahah... Sen kom hans 'kompis' dit och jag drog hem för att möta Charlie i centrum och köpa mjölk :)



Och vem tror ni inte står och gör bort sig på självaste drottninggatan för 'partiet' F! .. shit..
F!olk tog ut svängen runt henne alltså.. aja.. nog sagt om henne och ni ser väl vem det är.



Åh va lång tid det tog att skriva det här inlägget.. F!y F!an. Haha...

- Out -


Syskon?

Det finns inga ensambarn länge...

..för storebror ser dig!


/ Jennifer Holm  20.05.09

Å Kristna söndag!

*asg*


Nej men idag är en bra dag.. Vaknade till ordentligt vid 09.30 och gick vid 10 mot tunnelbanan för att åka och möta Charlie i hornstull så vi kunde ha sällskap hem. Påvägen dit ringer jag min pappa som hade lämnat meddelande och får ett stort grattis för min namnsdag i fredags. Tack! och mamma med.. tack för sms:et <3

Örnsberg > Hornstull

 

Väl i Hornstull hinner jag precis över så vi hann med bussen till Gullmars och sen tunnelbanan till Högdalen. In på Ica och sedan hemåt. Vi satte oss på en bänk i parken en stund för det var sånt underbart väder ute och det är kul att glo lite på folk. Kan dom glo så får fan vi också glo =D



Hahah finn ett fel  ^^,

Jag och Charlie kan komma på mycket idioti när vi sitter och ser folk och vårat humorhjul börjar snurra.. Nåt vi garva åt var när en liten mörk pojke de kallade Mattias kom sparkandes på sin boll.. han och hans mörka bror. Deras två föräldrar som är mörka går före och.. Eh.. med dom springer en liten ljus pojke.. i sönernas ålder.. Ja iaf så sparkar han in bollen i buskarna och börjar skrika: Boll i buskor! Boll i buskor!! hahah... Och det ända vi kunde säga var typ: Who's the white kid?

Sött.. sen kom det förbi en "hund" som såg ut att vara en korsning mellan får, wombat, pungråtta och en gremlins!! Är det kärlek?.. doubt it.

Som sagt.. mysigt väder och vårkänslorna kändes ut i tårna!



Nu blir det till att rensa undar här i mitt rum..sortera kläder och få lite ordning inför nästa vecka. Jag kommer bara ha lektioner imorgon måndag. På tisdag ska vi till Sumpan och ha vårfestival med fotbollsturnering och onsdag går vi bara till lunch. Wohoo!!

Over and out!


Fiesta!

Igår kväll var det roligt, trevlig, innehållsrikt och kaotiskt =D

Mest trevligt dock förutom några insidenter. Jag vill inte gå in på detaljer på den första men fel person försvann tillslut och vi kunde lugna ner oss. Senare när vi stog på balkongen så hör vi en man skrika att vi ska ringa 112 och snabb som fan trycker jag in det, ringer och går ner till porten. Ingen svarar så jag ringer 118800 för att bli kopplad direkt till polisen (08-11414) !! (när jag fått reda på att det var dit jag skulle och inte ambulans). Charlie (Kombo som jobbar där) fattar inte ens först vem det är hon pratar med även om jag använder hennes namn! Haha..Men inget svar där heller så jag försökte med 112 igen och till slut svarade en dam som lät mer förvirrad än mig och hade svårt att lyssna på mig och lyssnade på honom i bakgrunden med! Lyssna på MIG!

Hon kopplar mig till slut till polisen och där får jag prata med en trevlig man som hjälper mig. Jag får reda på att polisen har redan varit hos mannen och löst hans 'familjebråk' med hans fru, dotter och knivar å allt va det nu var. Medans jag ringde kom han fram till mig och frågade hur mycket jag skulle ha för det här då.. ehm. inget? Nehe sa han och la ner plånboken var på han nästan började gråta och började krama mig och sa att jag var så snäll. Då förstog jag att nåt var fel och jag föste bort han med min knytnäve i hans bröstkorg. Han började gå bortåt och skrek att han skulle fan ta livet av sig om de inte kom nu! Polisen sa åt mig att jag kunde inte göra så mycket än att säga ttill han att jag ringt eller gå därifrån. Jag gick.. my lord. Polisen tillade att "det står inte riktigt rätt till i kolan på honom". Haha.. Ursäkta men då går jag. Obehagliga typer finns det gott om...




IALLAFALL... lite bilder från kvällen >

Ladies!


 



Joanna - Camilla - Jennifer

Här har vi "ett, två, och tre" haha...
Det var ingen som mindes vad det hette och då sa nån ett,två,tre..
och det tyckte Joannas kusin i mitten lät skitbra..
så när de frågade igen så sa hon "Ett".. Hahaha!!

Resten av nötterna får inte vara med =D kanske nån annan gång.

Vi ses imorrn Joanna.

Inflyttningsfest hos Cami <3

Nu hoppar jag in i duschen för att ikväll blir det inflyttningsfest hos min älskade barndomsvän Camilla.



C ya later. <3

Ett tack till er idioter..

PINSAMT!!

JAG förstår bara inte för fan folk är funtade nu för tiden...
Är ni så förbannat jävla dumma i huvudet att ni absolut inte kan följa regler eller lagar?

Här är några underbara exempel på idioter i trafiken som har pakerat 'precis som man ska' -

NOT!!



För alla er som inte vet så betyder skylten till höger i bild parkering förbjuden!
Peugeoten närmast står med halva bilen efter skylten och efter det ytterligare 3 bilar. Ingen står på tomgång för att stanna snabbt utan alla är parkerade utan någon i dem. Den som står längst upp på gatan står dessutom max 2 meter ifrån övergångsstället!! För er som inte vet det så är det minst 10 meter man ska stå innan ett övergångsställe!



Strax efter förra bilden kommer en man med barn i framsätet och ställer sig över halva parkeringsrutan, innan skylten dock.....men han står över HANDIKAPPSRUTAN!! Shit..

Notera att jag inte har körkort och vet och ser detta...

Fredagen!



Eh.. vill bara börja med en bild på nån snubbe som satt och sov med öppen mun och snarkade i en soffa i skolan igår (fredag) när rektorn gick förbi...*pinsamt* vet inte riktigt vad han gjorde där men jag tror han skulle på intervju. haha! good luck :p

Efter att vi slutade, 12.10, så kom Joanna in och frågade om vi skulle se på film?.. hm.. nu? JA!



Hon gick till Ica och köpte grillad kyckling och baguett medans jag redigerade mina sista inlämningsuppgifter till Märtha. Vi såg Elling som handlar om 2 'kaosbarn' från Norge som först bor på ett hem och sen får de chansen att flytta till en lägenhet tillsammans och måste lära sig att leva ett 'normalt' socialt liv. Sjukt rolig film :D Phett brah.

Tack för kycklingen, filmen och trevligt sällskap.
Vi ses ikväll! ;p
<3

Torsdagen <3

Min lilla skitgris har blivit så jävla 'mammig' på sistonde och han följer efter mig heeela tiden.. han sätter sig framför mig när jag e på toa och sitter å vaktar typ. :) Han börjar t.o.m klaga när jag står i duschen. Å så självklart kommer han upp nu när ja skriver och går rakt framför tangent bordet så ja knappt ser nåt. :D iaf.. han och jag har några 'kodak moments'. <3

 

Han bara ääälskar att ligga halft över datorn eller ligga och tugga på en nagelfil :)

Idag efter att jag och Marco diskat upp hela köket i skolan hade
jag Intervju och prov för att komma in på PK tills efter sommaren.
Självklart så klarade jag det galant och blev antagen drekt :p haha *skryt*
Sen bar det av mot högdalens centrum och in på Ica. Tack mamma <3



ekologiskt <3

Mmm...vindruvor..det var länge sen! Testar också en ny yoghurt - Hallon + Melon


Nu ska jag plugga klart..puh.. Märtha är inte blyg när det gäller att ge uppgifter i Svenska. :)
Tjipp tjipp Goliath!

Jaaa..klockan är mkt!

Men jag är uppe iaf.. jag är rätt nere just nu och totalt jävla utmattad. Det är för mkt just nu.. det är inte en lugn stund. Är man inte på msn/bloggar eller inte svarar i telefonen på nån dag så blir folk helt galna.. varför? Jag klarar inte av att alltid finnas där..vara åtkomlig och prata med alla! Det är väldigt ensamt nu och Behöver också få vara i fred för det är mkt som figurerar i min lilla skalle. Jag är fruktansvärt skoltrött och pengarna är slut. Jag är fortfarande förbannat kär men kan inte göra nåt åt det än att glömma och försöka gå vidare. Jag vill absolut inte wajna men snälla förstå att man kan inte vara anträffbar hela tiden! De dagar jag har sjukanmält mig så RINGER min lärare mig... kan man bara inte få vara ifred? NEJ alla ska veta allt om allting.. helvete. Skaffa er en hobby eller börja bry er mer om er själva istället kanske?!

Hur överlevde egentligen folk....på 80-talet!?!?!?
*smack*


Jag måste säga 'fänks' till en person som får mig på bättre humör iaf..
han är 'hyffsat vettig' ^^, och är förbannat rolig. :p
Vi ses i sommar snusktysken!

Nu ska jag snacka skit me han och sen duscha..
..om man nu får komma in där nångång.


Appropå..

födelsedagar..?


..så fyller jag 22 år den 31:a maj..alltså om ca 18/19 dagar, beroende på
hur man räknar. På lördagen (30 maj) blir det grillning hemma hos mig med
bl.a. Fridah, Charlie och förhoppningsvis Forsman och Boholm me! MINST! :p

Det ända jag önskar mig är en digital systemkamera eller pengar (till att köpa en) :p



På söndagen (födelsedagen + mors dag) åker jag ut till Värmdö och äter middag
med familjen & Co och firar mig och morsan, moster och mummu med såklart.

<3




Några andra viktiga dagar denna månaden:

15:e försvinner (förhoppningsvis) min betalningsanmärkning jag haft hasande i mina hälar i 3 år!
(Jag är osäker på om det är samma dag som den står betald hos
KronOlle som den försvinner 3 år efter men det står typ så..någon som vet??)


22:a fyller min Mummeli (mormor) 65 år!
27:e har jag avslutning och sedan SOMMARLOV! =)
29:e kommer Fritjoph (Fridah) hit!
31:a fyller jag år!

babaj!

- love you -































Här är ett annat alternativ på kollage!

Gå in på www.google.se och skriv in Picasa 3
- sen Free Download och sätt igång och lek!
Lycka till!

Chatrin.



Kryssningen i ett kollage <3



Tack alla för en trevlig kryssning!
Och ett speciellt tack till Linda som hjälpte mig i nödens namn!! Tack!
Tack för den tidiga födelsedagspresenten också :) i love them! <3

- Cinderellakryssning-

Om några timmar så lämnar båten hamnen..och jag kommer att vara på den!

Wohoo!

Jag och Linda delar hytt och sen är det bla Chatrin, Johnaz, Simon, Maggan m.fl.
Så nu blir det åka av =) fast det blir lugnt efterssom migränen fortfarande är kvar.

Bbl.. ha en trevlig kväll!


Sjukt!

Jag och Charlie surfade runt på lite olika 'tjejers' bloggar i tisdags..
..vad ska man säga?.. helt otroligt!

Att föräldrar låter sina döttrar se ut och göra vad fan de vill?
Och så jävla dumma/korkade..vill de vara så?
är det ballt att framstå som korkad?
beniga, sönderblonderade, brunutansol/solarium brända med ljusrosa läppar!?!?

*FÖRSÖK inte komma med nån dum jävla kommentar som i att jag
är avundsjuk för det finns absolut ingen anledning till det!*


Serriöst.. dom är runt 14 år.. :s



Vad hände med självförstoende och att vara unik?
Ni försöker vara så unika så att ni är precis lika!

Jävla skitvecka..

migrän - kräk - värme - illamående - film

är några ord som beskriver min vecka rätt bra..
ser fram emot nästa vecka och hoppas den blir mkt bättre än denna..

Pinsamt.

Du sa att DU inte har gjort nåt fel?!..

Du har gjort ALLT man inte ska göra om du nu ska kunna kalla mig för "en av dina bästa vänner".
Du utnyttjar alla du kan.
Du ljuger så du tror dig själv.
Du snackar SÅ mycket skit jämt!
Du tvingar riktiga vänner att ljuga för varandra.
Du sätter viktiga människor i situationer som ingen ska behöva sitta i.
Du bedrar folk runt dig varje dag genom att utge dig för att vara någon annan.

Och så undrar du varför folk lämnar dig och tar avstånd från dig?..
Du har fått fler chanser än år du är gammal.

En dags notis?... 3 månader för LÄNGE säger jag bara.. Idiot.
Så nu tar jag avstånd från dig och jag vill helst inte se dig.

--------------------------

Nacho Libre!

Nyss kollade jag på Nacho Libre på 4:an och den är så jävla sjuk..
Jack Black är så jävla sjuk! .. :)



Nu blir det repris på dokumentären "Familjen Bonnier" som jag missade tidigare i veckan.
Sen blir det städa lite, rensa kläder och skriva en uppsats på engelska. :)
Later dudes!


Läskigt..

I torsdags hade vi sista religions-lektionen och när den var slut så satt jag kvar med Christer (läraren) och diskutera tro (eftersom jag inte har nån). Christer sa att jag kanske kommer att inse saker när jag blir äldre och att de kanske händer saker som gör att jag någongång kommer att tro men det är minst sannolikt. Innan det hade vi haft resten av redovisningarna för de som inte gjorde de i tisdags. Jag hjälpte Fatima att skriva hennes arbete på dator och hur det skulle se ut och så..och hon hade skrivit om bl.a. Jehovas Vittnen som för mig är väldigt mkt humbugg...
När jag ska hem så sätter mig på bussen (som är nästan tom) och så ser jag ner på sitsen brevid mig och vad ligger där... JO.. VAKTTORNET! :S  Ehm... och så står de me stora bokstäver: MÄNNISKANS ANSTRÄNGNINGAR ATT BEHAGA GUD.... hjälp! Det Sjukaste var att tidningen är utgiven på min namnsdag... av alla 365 dagar på året har jag 2 namnsdagar och en av dem så ... ja.. ni fattar. Fy fan..



Okej att de är överallt o ringer på men... på bussen!?

Wahlborj.

I torsdags träffades vi kusinerna (på morsans sida) och grillade tillsammans..
Väldigt trevligt..
Tyvärr har vi inte träffats så mkt när vi blivit lite äldre.. pga många olika anledningar men nu tog vi vårat förnuft till fånga och passade på att grilla gott! Och så klart kommer vi att hitta på mkt mer i sommar. =) Efter att vi försökt grilla kycklingen (vilket ja aldrig kommer att göra igen) så slängde vi på de marinerade köttet och fy fan va gott de blev! Senare kom min moster hit med mer kött och en flaska vitt *tack men inge alkohol för mig* :) När vi gått in så tog det inte lång tid innan Pinte somnade. Jag och Beccis satt och snacka en stund sen kom morbror och hämtade dem.



Klart man tar en bild när de gör miner och ser lite knasiga ut :p
Eller kanske sover.. hehe..



<3

RSS 2.0