Sjukdom..

Moi mukulat..

Jag har inte bloggat på alldeles för länge frö att jag har haft lite brist på internet men mest brist på ork. Sedan tisdag den 1:a sept har jag varit sjuk. Den tisdagen åkte jag till vårdcentralen men väldig halsont och jag lämnade streptokocker prov... visade negativt. Iaf var läkaren och sköterskan väldigt oprofitionella och jag gick hem (efter en timme på vårdcentralen) med ett "ät alvedon blandat med voltaren" och kom tillbaka i slutet av veckan om det inte blivit bättre.

Nu var det ju så att jag skulle opereras den 9:e sept och fick lite halvt panik när jag blev sjuk då..inte för att jag blir förvånad alls men min jävla 'tur'.. Iaf så åkte jag in till Ringens vårdcentral på fredagen och den läkaren hälsade, lös med lampan i halsen, sa att det var ganska irriterat jaa..och vände sig om och skrev ut Kåvepenin åt mig. Jahopp.. var bara att hoppa in i bilen, åka hem och lägga sig och hoppas på att jag skulle bli frisk innan onsdag.

(3:e dagen in på kuren fick jag monster-feber +
yrsel och hade det i ca 3-4 dagar..)

KNAPPATS!!.. nu den senaste veckan har jag inte kunnat prata eller äta för att jag har varit svullen och haft blåsor i hela munnen, tungan, svalj, hals och inte nog med det så har min ena läpp piercing vuxit fast inne i min läpp..
Jag slutade med Kåvepeninen 3 dagar innan kuren var slut.. JAA jag vet man ska inte men jag kände ingen anledning till att lida ännu mer när det ändå inte gjorde nån nytta.

Nu kan jag iag sitta upp utan att de snurrar för mkt och kan prata hyffsat bra själv.. Har bara tagit 2 alvedon idag också.. vilket känns bra från att ha tagit max-dos alla dagar innan. Jag kunde dricka mitt dagliga glas oboy hyffsat lätt idag också..och det är det ända jag fått i mig den senaste veckan, yes...jag har inte ätit något sen den 9:e sept (då jag fick i mig en macka på ev halvtimme ca)...

Så :D Ingen operation för mig .. än iaf. Jag har fått en ny tid den 13:e okt och gör allt för att bli frisk och hålla mig frisk tills dess.
¨
Liten uppdatering från mig..
För er som saknar mig så får vi se hur mkt jag kommer orka sitta vid datorn framöver men blir jag friskare så lär jag orka sitta här.

Peace! <3


RSS 2.0